Punaisia poskia ja hymyhuulia- niistä oli meidän jääpuistotapahtuma tehty

Meidän tukihenkilöt tuettavineen olivat kutsuvieraina HelsinkiMission ja Aberdeenin järjestämässä jääpuistotapahtumassa viime lauantaina Helsingin Rautatientorilla. Yhteensä vieraita oli paikalla melkein sata. Kaulassa vip-passi oli ilo luistella talvisessa säässä keskellä Helsingin keskustaa. Monelle parivaljakollemme tämä olikin tänä talvena ensimmäinen kerta luistimilla. 

Kutsuvieraiden VIP-passit

Päivää luotsasi eteenpäin rempseä ja positiivinen DJ Allu. Allu piti tunnelmaa niin korkealla, ettei pieni raekuurokaan haitannut osallistujia. Saimme mm. luisteluopetusta luistelun opettajilta sekä pääsimme fanikuvaan Paula-lehmän kanssa. Päivän odotetuin vieras oli kuitenkin tämän hetken suuri stara tubettaja Roni Back. Roni tuli moikkaamaan meitä ja kertoi omista lapsuuden kokemuksistaan ja tiestään tubettajaksi. Roni oli avoin ja hänen kanssaan oli helppo jutella. Ronin kertoman mukaan vuorovaikutus ihmisten kanssa ei aina ole ollut hänelle yhtä helppoa, vaan omien videoiden teko on auttanut häntä myös sosiaalisissa suhteissa. Kaikki halukkaat saivat ottaa fanikuvan Ronin kanssa ja saivat nimmarit. Roni antoi myös vinkkejä, miten tubetuksen maailmaan pääsee, esimerkiksi millaisella tietokoneella pääsee liikkeelle.

Roni kertomassa omasta elämästään

Ottipa Roni lopuksi haasteen vastaan ja hän kävi hakemassa vuokraamosta luistimet ja lähti meidän kanssa hippaisille jäälle. Taisi tilaisuus olla Ronillekin mukava, sillä hänellä ei ollut kiire minnekään. Loppuajan luistelimme yhdessä ja kävimme välillä syömässä makkaraa ja pullaa. Meillä kaikilla oli kiva päivä!

Kiitos HelsinkiMissio ja Aberdeen ❤

Mari
Tukihenkilötoiminnan työntekijä

Jätä kommentti